Elementverbinding in afstemming op jou

De elementverbinding in afstemming op jou is een natuurgids die je ondersteunt in je proces. Ze draagt haar licht, liefde en dat wat je nodig hebt, over via een helend beeld met natuurmaterialen. Dat wat er is, de grotere context en wat je mag toelaten wordt je getoond middels een beeld met een aanvullende tekst. In mijn eerste blog laat ik zien welke elementverbinding ik mocht maken voor iemand die afscheid van het Aardse leven moest nemen.

 

In verbinding met Alles ontvang ik ze. Dit kan ook op aanvraag voor jou. De elementwezens in de vorm van takken, bladeren, bloemen, zaden etc. komen voor mijn voeten en vragen mijn aandacht. Met veel humor wordt me duidelijk gemaakt wat er bij elkaar gebracht mag worden.

 

Ik kan ook vooraf aan een natuurwezen vragen om samenwerking. Dit natuurwezen laat me dan voelen wat ik mag doorgeven in beeld en tekst. 

Op het moment dat je een elementverbinding aanvraagt begint het proces te stromen. Wanneer het klaar is kan ik van te voren niet zeggen. Het komt precies op zijn tijd. Je ontvangt van mij digitaal een foto van de elementverbinding met tekst. In de tekst staat de boodschap voor jou van het helend beeld en mogelijk van het natuurwezen wat aanwezig was.  

In mijn blogs kun je lezen hoe ze tot stand komen en wat ze tot uitdrukking brengen.

 

Meer elementverbindingen zien?

  • Facebook